Covorul, un articol de design interior pentru orice casa

Venim in intampinartea clientilor nostri cu o colectie unica de covoare care sa satisfaca toate gusturile. Avem modele si dimensiuni diferite, suntem pregatiti sa-i facem fericiti chiar si pe cei mai pretentiosi dintre voi.

Colaboram cu designeri de prestigiu pentru a fi mereu in ton cu tot ceea ce inseamna noutate in design interior, in culori si modele grafice care sunt in trend.


Pernele decorative și cuverturile sunt mai mult decât funcţionale, acestea sunt stylemakers care adaugă textură, culoare şi căldură în orice cameră. Ele sunt uşoare, pot fi expuse oriunde, şi sunt fantastice de oferit cadou de casă nouă. Există o mulţime de moduri de a amenaja interiorul cu ajutorul acestora, astfel încât să nu arate neglijent.

Pernele decor din sortimentaţia noastră oferă confort, căldură şi intimitate într-o locuinţa. Un spaţiu echilibrat şi armonios personalizat cu perne decorative, definesc stilul lui, fie clasic, urban, elegant sau modern.
Noi contribuim astfel la totalitatea estetică a unui spaţiu folosind perne decorative si paturi.

Cu siguranţă veţi găsi în sortimentul nostru pătura sau perna preferată, care va înfrumuseţa casa ta, sau care poate fi oferită cadou pentru cineva special.